norita's FotoPage

By: norita ita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 13-Dec-2006 08:08 Email | Share | Bookmark
Summer Camp, Fakulti Kejuruteraan,UPM 8-9Dis'06

Quote:
8-9Disember'-6 yang lalu bersaman hari jumaat sehingga sabtu bertempat di Foyer Fakulti Kejuruteraan telah diadakan summer camp utk anak2 staff fakulti. Seronok sgt dengan budak2 nih...anjuran bersama summer camp ini ialah kelab sukan dan sosial FK.macam2 gelagat ada...tau ajerlah kan budak2...walaupun hanya sedikit sahaja yg menyertai camp kali ini mgkin disebabkan ramai yang bercuti perjalanan summer camp tetap meriah..dengan pelbagai aktiviti...aktiviti music chair,lukis bendera n moto,kotak beracun n aktiviti burung hantu...diorang ni pon mmg sporting..lagi2 aiman..gelagatnya cukup mencuit hati... harap2 lepas nih kita semua boleh jumpa lagi di masa kan datang dlm summer camp ni lagi...dr akak2 n abg2 fasi kat sini..selamat maju jaya buat u all adik2 n hope kenangan yang tercipta diantara kita tuh akan kemas terjalin diingatan...insya allah!






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net