norita's FotoPage

By: norita ita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Jun-2006 04:59 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru...3&4 Jun 2006, Tangkak,Johor

 
 
 
View all 39 photos...
Quote:
selamat pengantin baru diucapkan buat kedua2 mempelai..teruja sungguh :surprised: pertama kali tengok adat n budaya perkahwinan orang dr negeri selatan nih...johor darul takzim...hehe.memang betol lah negeri selatan kita nih kaya dengan adat n budaya..paling teruja masa malam arinya(sabtu) pengantin dok possing sakan melaram halwa telinga nih dihidangkan dengan alunan kompang dr budak2 umuq 8 n 9 tahun...wah bangga sungguh dengan budak2 kecik nih...pastu sungguh2 diorang nih dok palu kompang n macam2 lagi alat...rasa terkejut,tak sangka n macam2 lagi....rupanya tak habis disitu ajer...keesokkan harinya sekali lagi budak2 nih wt suprise....jadi utk tatapan kengkawan semua apalagik kamera dah ada ditangan inilah hasilnya...heheh...pengantin diarak dengan alunan kompang n dihidangkan dengan persembahan silat yg pada ita cukup mengkagumkan.....syabass pada adek2 kecil ni...teruskan usaha murni adik2ku...


Friday, 9-Jun-2006 05:00 Email | Share | | Bookmark
First meeting for Kelanang Trip 8&9july06

nilah org kuat team kitorang nanti heheh!
ishh sapolak eii yg dok tangkap candid gmbr guer nih!!
aaa ni baru poss betui!
View all 11 photos...
tempat : gedung tmn sri serdang
jam : 1.30 tengahari
attend. meeting : ita,aizan,ismar,syed,shafar,seri,ekin,liya,ba'yah,n nida.

this kitorang nyer fesss meeting utk bincang trip ke kelanang nanti haha sesambil tuh apalagi borak sakan aaa sampai hehe tak ingat nak masuk opis..but masuk gak tau!!


Friday, 9-Jun-2006 03:05 Email | Share | | Bookmark
Pizza!pizza!pizza!

makan time...
tengoklah gelagat masing2
yum yum yum
View all 10 photos...
sori lambat load gambar hehe..biasalah...perpon thanks pada kak has yang belanja all fasi makan pizza masa tu...lagipon lama dah tak wat perjumpaan macam ni...pada yg tak dapat hadir tuh mmg rugi tau!!!heheh..perpon moga persahabatan n kemesraan yg terjalin nih kan berkekalan...insya allah...


Monday, 22-May-2006 05:20 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru (Azila&Din) 21 May 2006, 2.00ptg

hadiah utk meklaaa...
kami lagi!heheh
smile!
View all 32 photos...
Quote:
Ya Allah,kami memohon restumu, berkatilah majlis ini, limpahkanlah berkat dan rahmat ke atas pasangan suami isteri ini.Jadikanlah rumahtangga mereka aman dan bahagia dalam ketaatan terhadapMu.Kurniakanlah kepada mereka zuriat yang soleh dan solehah serta berikanlah ketenangan kepada mereka di dunia dan di akhirat.Ya Allah,satukanlah jua hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam dan Hawa,Yusuf dan Zulaikha dan seperti Engkau satukan hati Nabi Muhammad S.A.W dengan Siti Khadijah. Kekalkan jodoh ini hingga ke akhir hayat dan permudahkanlah agama mereka dengan berkat ikatan ini. Amin, Amin Ya Rabbal Alamin


Buat meklar...mektar ucapkan selamat pengantin baru ...moga bahagia sehingga ke akhir hayat...ingatlah saat2 suka duka kita bersama dulu...susah senang bersama nangis sama2..ingat tak peristiwa di PSA dulu?kak sha meklar n mektar sendiri...kenangan di PUO pon same.mkn telor bungkus,g kelas naik beskal buruk mektar yang tayar gelong tuh g polo garden senamrobik..dan banyak lagi yang tak mungkin kan terluah disini meklaaa...indahnya persahabatan kita......selamat menempuh alam rumahtangga...tabahkan hatimu kawan..moga persahabatan suci di antara kita kan berkekalan sehingga hujung nyawa...friendship never end meklar!!!buat Din, jagalah meklar sahabat mektar ni sebaik mungkin..jgn lukai hatinya...wassalam





Monday, 22-May-2006 04:00 Email | Share | | Bookmark
survey plan to kelanang bay...

 
 
 
View all 35 photos...
tempat : kelanang bay
tarikh : 14 mei 2006
yang pergi : syed,aizan n ismar

actually, kengkawan ita nih g aa survey ke kelanang utk kitorang nyer trip nanti..just sajejer utk release tension...best gak tengok tempat tuh...agak2 nya aper pendapat kengkawan...please ur suggestion or opinion yang pernah g sana...pastu tengok lak diorang g istana lama n makam lama tuh..rasanya sejarah tu...selalu dengar jer leh gak tambah knowledge kan!!so..hope hear u all nyer....feedback..calo....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net