norita's FotoPage

By: norita ita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Jul-2006 10:14 Email | Share | | Bookmark
induksi...team building FK,UPM 30june06 8.30pg

 
 
 
View all 18 photos...
ni masa teambuilding sempena sesi induksi bagi staf fakulty engineering yg melibatkan semua golongan staf..hehe seronok sgt sebab kene tau semua tempat kat dlm fakulty.kiranya pendedahan berkenaan jabatan2 n bahagian or unit lah di engineering...sampai ader yg siap lari2 lagi heheh... perpon teruskan aktiviti ini masa2 kan dtg..




Wednesday, 12-Jul-2006 08:58 Email | Share | | Bookmark
training kayak...in engineering faculty....

 
 
 
View all 16 photos...
gambor2 masa trianing kayak heheh...memang syok giler ingat dah tak berkesempatan lagik nak main kayak after abes study dulu...but yg best nyer kali ni semua yg turun adalah kengkawan sekerja dr engineering staf!memang meriah biasalahkan nak rasmikan tasek engineering nih dulu before kayak games yg sebenarnya....banyak gelagat n peel yg dapat dinengok...n ader gak yg pertama kali main kayak...lawak2 lawakssss...perpon semua nilah yg mengeratkan lagi silaturrahim sesama kita...




Tuesday, 11-Jul-2006 11:40 Email | Share | | Bookmark
Ekspedisi Gunung Jebak Puyuh, Pahang...25Jun2006,9.30pagi

 
 
 
View all 66 photos...
Quote:
askm...sorilah kengkawan lambat sgt load gambar2 kita ker trip/ekspedisi gng senyum n jebak puyuh yg lalu..sebuk sgtlah.walaupun ramai dah bising2 nak gambo hope puas hati dengan tatapan gambar2 yg ita dah loadkan nih...ni jer yg terdaya..aperpon semua kenangan di sana sgt manis..kita makan sama2 tidor beralaskan pangkin macam main pondok2 lak rasanya.. tapi guyss lagi cian terpaksa tidoq dlm bus... aperpon semua tuh seribu satu memories yg pastinya sesiapa yg ikut trip nih takkan melupakannya..betol tak? walaupun muka masing2 penuh kepenatan tapi...berbaloi tergambar jelas kepuasan dalam menjelah hampir berbelas buah gua.meredah pacat yg heheh hampir wat semua menjerit sakan..gelihati pon ada...susah nak digambarkan perasaan tatkala melihat ciptaan alam anugerah tuhan ini...rupanya maseh banyak yg kita tak tahu tentang keunikan CIPTAAN allah yg maha esa...moga ia akan berikan kita lebeh ketakwaan,keimanan dan kesedaran bahawa betapa besar kuasaNya....


ni buah hutan...jumpa masa dalam hutan...



macam keropok lekor kan!!


Thursday, 29-Jun-2006 09:42 Email | Share | | Bookmark
Ekspedisi Gunung Senyum,Pahang...24Jun2006 2.35ptg

 
 
 
View all 58 photos...




Monday, 26-Jun-2006 03:37 Email | Share | | Bookmark
mai g Zoo!

 
 
 
View all 35 photos...
Quote:
entah aper mimpi sebab dah lama tak g zoo...tetiber ati tergerak nak g zoo balik..hehe..aperpon seronok gak sesekali menelek..peel binatang2 ni kan!ader yg cerdik n ader gak yang...hehe alaaa namanya pon haiwan...mana leh bezakan baik n buruk...paling best tengok gelagat haiwan2 ni dlm ANIMAL SHOW...menghiburkan hati tol..mungkin org lain pelik n pikir kelakarnyer lah g zoo n fikir bebudak jerr yg patut g zoo.tapi pd ita..lebey dari itu.seribu satu macam kita boley belajar dengan hanya melihat haiwan2ni..




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net