norita's FotoPage

By: norita ita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Aug-2006 08:39 Email | Share | | Bookmark
Perbarisan Tamat Latihan Parajurit Muda, 29 Julai 2006

Perbarisan Tamat Latihan Parajurit Muda
1
2
View all 33 photos...
Code:
ermm nak citer per erk..hehe lama dah rasanya tak load gambor kat page nih....but dlm busy2 tuh sempat gak aaa g nengok perbarisan adek Daus kat P.D aritu..memang meriah sgt tengok diorang2 nih...dengan mak ayah yg datang jauh2,tentu bangga dengan anak2 diorang yg berjaya menamatkan kursus parajurit selama lebey kurang 6 bulan ni...to Daus..kak ita ucapkan tahniah n selamat menempuh laluan yg bakal daus lalui lepas nih..hehe jgn banyak2 susahkan along aaa.... ..sket2 ok laaa..hehe






Tuesday, 25-Jul-2006 03:35 Email | Share | | Bookmark
langkawi trip..hehehe

 
 
 
View all 51 photos...
nilah sket gambar masa g training ke kukum perlis aritu...yg kelakarnya sempat lagik lari ker langkawi...jenjalan..warghahh macam tak cayoo menjejakkan kaki di bumi langkawi walaupun just 3 jam... to kak sinnira..nice meeting u...hope relationship forever k...



Monday, 17-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Nasuha n Adiknya Husna...

1
2
3
View all 27 photos...
Quote:
seronok dpt tengok gelagat bdk2 nih..terhibur rasanya hati..lagilah yg jenis petah bercakap...so nilah hasilnya yg ita dpt candid sikit2 gambo nasuha n adeknya...tau lak tuh nak possing hehe takyah diajar...memang terer....




Friday, 14-Jul-2006 01:00 Email | Share | | Bookmark
workshop on PCB prototyping fabrication tech.3-6Julai06,Perlis

 
 
 
View all 102 photos...
Quote:
The 1st Gathering of PCB Prototyping Fabrication in Malaysia
Tajuk Bengkel : Workshop on PCB Fabrication Technology
Tarikh : 3 - 6 Julai 2006
Tempat : Kolej Universiti Kej.Utara Malaysia,Kuala Perlis,Perlis
Jointly Organised by : KUKUM & VANGUARD ELECTRONIC SDN.BHD


nilah first gathering utk fabrication PCB...seronok n banyak pengetahuan yg dpt dikongsi bersama semua peserta kerana diorang2 ni memang dah more experience on PCB...aperpon...banyak yg dipelajari selama 4 hari mengikuti kursus ni n pengalaman ini akan diguanakn sebaik mungkin..insya allah...hope persahabatan yg terjalin kan berterusan n dapat jumpa lagi di masa kan datang...




Wednesday, 12-Jul-2006 17:45 Email | Share | | Bookmark
kayak games..1julai06,8.30pagi

 
 
 
View all 57 photos...
Quote:
tempat : tasek fakulti kejuruteraan,UPM
yg terlibat : staf kej.

memang best kerana julung2 kali diadakan kayak games ni di tasek fakulty kej.tahniah pada yg menang aperpon yg bestnya dapat kompol reramai n nengok macam2 gelagat orang hehehe..moga2 akan berterusan aktiviti seperti ni.






[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net