norita's FotoPage

By: norita ita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Dec-2006 04:57 Email | Share | | Bookmark
Larian Marathon FK sempena Hari Q 8Disember'06, 5.00ptg

 
 
 
Code:
Sempena sambutan hari Q Fakulti Kejuruteraan telah mengadakan "Larian Marathon" pada hari jumaat 8 dec06 yang lalu pd sesi petang.Meriah sgt kerana kebanyakan peserta yg terdiri drp staff fakulti sendiri menunjukkan semangat masing2! pelbagai gelagat dpt diperhatikan..kat sinilah terasa sgt ikatan persaudaraan sesama kita manusia nih kuat dan jitu...kalah menang itu adat pertandingan tapi yang lebeh penting semangat yg telah ditunjukkan...syabass pada semua!


next entry ita akan load lagi banyak gambar!!harap bersabar....... tunggu!!!!!

masa nih dah time nak lari!!heheh masing2 dah tak saborr!!


Wednesday, 13-Dec-2006 08:08 Email | Share | | Bookmark
Summer Camp, Fakulti Kejuruteraan,UPM 8-9Dis'06

Quote:
8-9Disember'-6 yang lalu bersaman hari jumaat sehingga sabtu bertempat di Foyer Fakulti Kejuruteraan telah diadakan summer camp utk anak2 staff fakulti. Seronok sgt dengan budak2 nih...anjuran bersama summer camp ini ialah kelab sukan dan sosial FK.macam2 gelagat ada...tau ajerlah kan budak2...walaupun hanya sedikit sahaja yg menyertai camp kali ini mgkin disebabkan ramai yang bercuti perjalanan summer camp tetap meriah..dengan pelbagai aktiviti...aktiviti music chair,lukis bendera n moto,kotak beracun n aktiviti burung hantu...diorang ni pon mmg sporting..lagi2 aiman..gelagatnya cukup mencuit hati... harap2 lepas nih kita semua boleh jumpa lagi di masa kan datang dlm summer camp ni lagi...dr akak2 n abg2 fasi kat sini..selamat maju jaya buat u all adik2 n hope kenangan yang tercipta diantara kita tuh akan kemas terjalin diingatan...insya allah!






Wednesday, 29-Nov-2006 07:32 Email | Share | | Bookmark
ayuni amalina...moga jadi anak yg solehah...

 
 
 
19nov yg lalu ta balik kg sebab ada majlis tahlil utk arwah2 sedara mara yg telah pergi selamaNya..tapi sebelum tu pada pagi harinya makcik watlah sket majlis cukur rambut utk ayuni n sorang lagik baby tuh siapa erk namanya lupa daaa... tapi baby kepada acik shah n cik saenah laaa..ayuni ni lak baby for acik nizam n cik nonoi...tahniah pada kalian moga2 anak ini membesar dan menjadi org yg berguna kelak...insya allah! ...majlis dimulai dgn alunan selawat oleh kumplan marhaban yg dijemput khas dr.kg kuantan kuala selangor dan yg bestnya tuh..ia diketuai oleh nenda cucu2 ini sendiri iaitu my grandmother nek sarah!meriah dgn selawat ketas nabi kita...hope lepas2 nih nek sarah lehlaa wat team marhaban utk cucu2 yg lain lak erk!!




Tuesday, 28-Nov-2006 04:11 Email | Share | | Bookmark
sajer suka2!!!bosan aaaa......

 
 
 
ermmm balik kg weekend yg lalu...bosan sgt so jenjalan aaaa kat depan umah, so inilah hasilnya hehe.lama dah tak g kat kunci air nih...kalau tak dulu nilah pot nak lepak ngan member2 n sepupu2 ketot..bila petang2 ...masa air pasang penuh aaaaa air kat kg kitorang nih tapi ada penjaga kunci air...so taklaaa banjir...petang2 jalan kat sini mmg best..suasana sejuk n dapat nengok org balik dr laut...bawak ikan fresh... ...




Friday, 17-Nov-2006 08:38 Email | Share | | Bookmark
CINTA

cinta!itulah yang selalu kita fikirkan...cinta yang kita agungkan..tapi bukan pada Nya..tapi biasalahkan manusia nih...cinta sesama kita antara lelaki dan perempuan perempuan dan lelaki itulah yang utama....ibarat bunga...masa cantek elok dipandang dipegang dibelai..tapi bila sampai akhir hayatnya mati layu...kita pon tak sudi nak pegang nak belai...jadi...carila cinta yang hakiki cinta yang satu kekal nan Abadi...CINTA PADA ALLAH>>>>kekal abadi!!



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net