norita's FotoPage

By: norita ita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jun-2008 10:06 Email | Share | | Bookmark
wajah anak-anak bangsa

 
 
entry kali nie ita load foto una n nasuha...tak taulah suka tengok budak2 nie....rindunya kat diorang bila nk mai umah kak ita lagi....



Wednesday, 4-Jun-2008 08:45 Email | Share | | Bookmark
Honeymoon di Cameron.....

 
 
 
actually gambar2 nie dh lama...sajejer load kt sini... tak pandai sgt nak make over this foto...tu yg simpan berkurun lamanya.... ..terasa cm nk g sana jer balik ilang tension2....




Thursday, 29-May-2008 08:21 Email | Share | | Bookmark
Happy Convocation to Hasrol.....tahniah dek!

tahniah awol...adek ku yg kelima...akhirnya tamat gak adkku yg sorang nih belajar....dengan pelbagai kerenah ragam dan mcm2 peel yg dier buat heheh akhirnya dpt gak kami sekeluarga tengok dier naik ke pentas....tahniah sekali lagi.....n keje elok2..



Thursday, 29-May-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
rinduku padamu!!!



Wednesday, 4-Apr-2007 01:56 Email | Share | | Bookmark
my Cat!!

gaya comel tidur!!
heheh...tidur2 ayam..
entry kali nih ita wat tribute tentang comel...kucing kesayangan ta..yg pernah wat ta happy ta ketawa dengan aksi2nya..yg sungguh menghiburkan hati.tapi comel nih dah jadi mummy kepada 5 ekor cat yg sungguh comey... ...tapi sayangnya anak comel satu persatu mati....wargg sedeynya! so inilah gambar2 masa comey pregnant hehe...comey kan...tapi tulah tengok haiwan pon tahu sayangkan anaknya..apa kan lagi kita nih manusia kan...punya akal n fikiran yg waras..so enjoy the pic...



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net