norita's FotoPage

By: norita ita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Apr-2006 07:36 Email | Share | | Bookmark
gambar kawen kengkawan!!

 
 
 
View all 9 photos...
ni lah gambar kengkawan ita yang mana dah selamat mengakhiri zaman bujang diorang...diucapkan selamat menempuh alam baru n berbahagia sehingga ke anak cucu..jangan lupakan kami2 disini erk semua kenangan semasa study dulu....



Wednesday, 19-Apr-2006 09:10 Email | Share | | Bookmark
G jenjalan ke Putrajaya!!!

laparr la kak!!!
lapar tapi sempat pose lagi...
peace...anilah n asyiffa
View all 9 photos...


Wednesday, 22-Feb-2006 09:46 Email | Share | | Bookmark
Si Comelku Sayang!!!

comel ku sayang!!
dr shoot dekat!!
ish ish pandang mana tu comey!
View all 12 photos...
Inilah si comelku sayang!!kiter dah beler dier sejak baby lagik!!last2 now comel dahpon selamat jadik mak..hehe....kepada 5 ekor cat yg sungguh comey!!ada gak yg mintak one of dr anak2 kucing ni tapi waaaaaaaaaaa......can not aaa..tak sanggup rasanya nak bg la kat orang!!!Biarlah duit kiter abes beli makanan n susunya tak kan bagi kat orang....sayang sgt!!!hehehe...tak tau nak bg nama per kat anak2comel nih....any suggestion kengkawan fotopages?


Friday, 2-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
raya time!!

my sweet young!adik aji....
sepupu....macam2 ragam
awol
View all 35 photos...
gambar sepupu2 kecil...nice nak amek gambar diorang....cepat jer possing hehe....



Thursday, 1-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gambar masa g team building kat dusun eco resort!!!bestt woo....

abg man n rudy!!
aperlaaaa yg ditengok tu!!
it'me..hehe
View all 147 photos...
Program : Kem Bina Semangat
Fakulti Kejuruteraan,Jabatan Kej.Elektrik & Elektronik
Universiti Putra Malaysia, Serdang, Selangor.
Tarikh : 16-18 Sept 2005
Lokasi : Dusun Eco Resort,Bentong Pahang

mintak maaf laaa banyak2 sebab tak sempat nak attach semua gambar kat sini....sebab banyak sangat shoot yg menariknya....
aperpun inilah yg termampu ita buat utk tatapan semua....maseh baru dalam geng fotopages ni...hope dapat guide dr orang2 lama .....

actually,betullah tu sy yang merangkak kat atas jambatan gantung tu...



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net