norita's FotoPage

By: norita ita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-May-2006 08:38 Email | Share | | Bookmark
Fasilitator Team Building 2005 Dlm Kenangan!!

all fasi
fasi gak!
ermmm...
View all 183 photos...
Sekalung tahniah buat semua Fasi yg terlibat dalam Teambuilding FK,UPM sesi 2005 yang lalu...say sorry sebab lambat sgt load gambar all fasi dalam fotopages ni...nak kumpul material dulu hehehe.aperpon moga pahit jerih,suka,duka,manis,kelat ke..hehe ader ker?yang dirasa dlm sama2 menjayakan program ni kan menjadi suatu kenangan yg tak terlupa buat semua....Tahniah sekali lagi...




Tuesday, 9-May-2006 07:37 Email | Share | | Bookmark
Kursus Kenegaraan-Biro Tatanegara Jabatan Perdana Menteri

jln2 masa ari 1day kat kem bumi jati...
masing2 dgn action tersendiri
me n nida
View all 45 photos...
Tempat : Kem Bumi Jati,
Seksyen 30, Jln.Kebun
Klang ,Selangor.
Tarikh : 2 hingga 6 Mei 2006




Sunday, 7-May-2006 04:11 Email | Share | | Bookmark
Majlis pertunangan sy...30 April 2006,2.30 ptg....

hantaran pihak P kpd L
potpori
kueh sumbangan nenek...thankss nek!
View all 109 photos...
alhamdulillah...segala yg dirancang semuanya berjalan dengan lancar....syukur kepadaNya...allah yg maha Esa...jutaan dan segulung terima kasih atas bantuan yang dihulurkan buat keluarga,sedara mara yang sanggup datang dr jauh utk sama2 membantu...terutama buat bonda tercinta....kasihmu setulus embun pagi maa...tiada tandingan...buat makcik2,cik karmilah,cik timah,cik jenal,cik jamal..wak jali..atok2 n nenek2 sedara tak lupa pak usu yang banyak membantu...jasa kalian tetap kekal diingatan..terima kasih...moga allah sahaja yg bisa membalas budi dan jasamu....
Setiap jengkal waktu kau ada bersamaku.....mencipta suka dan duka.....yg mungkin takkan terlupa...





Monday, 24-Apr-2006 10:11 Email | Share | | Bookmark
Army Muzium..P.D

 
 
 
View all 26 photos...
Seharian di army PD muzium...macam2 yang dirasa.....bayangkanlah jika negara kita masih lagi dijajah adakah kita akan hidup aman tenang dan makmur seperti hari ini....alhamdulillah syukur kepadaNya...dengan segala kenikmatan kemakmuran yang kita kecapi kini..



Monday, 24-Apr-2006 09:27 Email | Share | | Bookmark
TeamBuilding (Fasi) Lunch!!

 
 
 
View all 14 photos...
Quote:
DIMANA ADA AUR,DISITU ADA TEBING,
DIMANA ADA BULAN,DISITU ADA BINTANG,
DIMANA ADA KEMAHUAN,DISITU ADA JALAN,
BERUSAHALAH.....TANPA MENGENAL ERTI PUTUS ASA
KERANA KEJAYAAN TIDAK AKAN DICAPAI...
TANPA USAHA YANG BERTERUSAN.....




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net