norita's FotoPage

By: norita ita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Aug-2009 05:22 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan-Bulan Keberkatan



::::terkenang r zaman kecik2 dulu ...time poser yangyuk...hahah aku lah tuh.
::::pagi2 g sekolah poser, ptg tak poser....ish ish!teruknya lah budak ini!
::::paling best time main bunga api....dulu meriah dengan mercun nya ,bunga apinya...
sekarang der lg ker?lepas kes2 terbakar jarilah termelecur sana sini...takut pulak...
lagilah kes aku mencucuh skirt adekku ketika bermain bunga api!!wakakakah...nakalnya aku!
ya!ampun ya adekku fiedah!!kaklong tak sengaja...
::::tp bila da besor nih(lagilah dah jd wife org) tengokjerlah org main bunga api..hahaha tp dalam
ati tringinnya aku....


Tuesday, 28-Jul-2009 09:36 Email | Share | | Bookmark
cooming soon..our anniversary!!!

tunggu saat itu...hahah apa yg aku merepek ni...sajer godek2 external hardisk aku nie...umak aiiii dah bersarang..hehe lama tak jenguk.banyak lah gambo2 lama...so inilah hasilnya....tengoklah yer kawan2 budak malas edit gambo nie..


Monday, 25-May-2009 23:57 Email | Share | | Bookmark
Teambuilding Staf Timbalan Dekan Pembangunan & Kewangan, FK UPM

1
2
Sesi teambuilding nih berlangsung kat Hutan Simpan Kekal milik UPM kat Puchong selangor pada 15-17hb Mei yg lalu.cam tak caya jer yg puchong tuh maseh gi ader hutan kekal. paling best dapat tengok original air terjun...mandi air terjun tak ingat tuh wooo...sampai lencun dibueknya!yang mensadiskan kasut yang paling aku sayang menjadi arwah dah..heheh...aperpon memang best kat situ,teringin nak g lagi tapi nk kemping dalam utan lak...amacam?ada berani!!!!!!!


Friday, 16-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Oh! Langkawi

salam semua...lamanya ta tak update fp nie..busy r tapi selalujer tengok2 fp kawan2 yg lain...baru2 nie bercuti ke langkawi..ermmm...seronok sgt sebab langkawi nie cantik temptnya so memang tak rugilah kalau g sana..gambar sekeping dua jer ta letak kat sini..nanti update lagi...




Monday, 9-Jun-2008 01:54 Email | Share | | Bookmark
ita & fitry wedding

 
 
 
Disebabkan ramai sgt yg nak tengok gambar kawen ta&fitry ta letak lah kat sini...ikutkan takmau bubuh pon...MALU!!sian lak kat kengkawan yg beria2 nak nengok foto2 ni....so hope u all puas ati k dah tengok nie....dah basi pon pengantin nih aperpon kredit to abg rahmat...dier lah yg banyak berjasa shoot all foto2 yg cantek2 banget nih....to abg..thanks a lot yah..merealisasikan impian adek...seribu kredit to abg rahmat(http://nourarahmat.fotopages.com)..... promote!promote!!!



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net